Ansatte i Bauta Styrke AS

Janne Helene Svello, fysioterapeut og daglig leder i Bauta Styrke AS. Janne har bred erfaring og kompetanse innen skadeforebyggende trening, treningsveiledning for toppidrett, mosjonister, ledelse av treningsgrupper og rehabilitering av skader. Har i sine yngre dager vært aktiv håndball- og fotballspiller, og holdt på med styrke- og kondisjonstrening i mange år. Janne brenner for å bidra til at flere finner gleden i bevegelse og aktivitet, uansett hvilket utgangspunkt man har.

Solveig Dramstad, økonomiansvarlig. Solveig har ansvaret for administrative oppgaver og har oversikt over økonomien i Bauta Styrke AS. Solveig brenner for aktivitet og trening. I 2015 debuterte hun i triatlon og fikk enda mer «blod på tann».


Visjon

For mange er det utfordrende nok å få tid til, eller finne motivasjon for trening. En av grunntankene for Bauta Styrke er å utvikle installasjoner som innbyr til trening og aktivitet på en enkel og effektiv måte.

Bauta treningsinstallasjon er solide bautasteiner av Iddefjordsgranitt, satt i et system som vil fungere som din optimale treningsarena. Den gir deg mulighet til å trene funksjonell styrketrening ute i frisk luft, hvor du kan utvikle en sunn og sterk kropp, ved å bruke deg selv som motvekt. Installasjonen kan brukes til titalls øvelser som inkluderer hele kroppen. Med enkle hjelpemidler som strikk kan du lett regulere øvelsene slik at de blir tyngre eller lettere, og det passer perfekt å kombinere med slyngetrening.

Det at en slik installasjon er røff og iøynefallende, er årsaken til at mange ønsker å ha en slik i egen hage. Barn og unge som oppholder seg i nærheten av en Bautainstallasjon, vil benytte den som et samlingspunkt, og utfordre sine egne ferdigheter. Dette vil igjen være med å motivere for treningsglede og aktivitet for barn og ungdom.